Актуални новини от деня

Тук ще намерите актуални новини от деня
RSS БНТ Новини

RSS НОВИНИ и АНАЛИЗИ от FROGNEWS

RSS VESTI.bg

RSS Dir.bg

RSS News24sofia.eu
RSS dnevnik.bg Новини
RSS e-vestnik.bg

RSS Informo
RSS marica.bg

RSS Без Лого

InfoSpravka.com е платформа каталог съдържаща всички медии (онлайн новини-вестници- спорт-телевизия) на едно място за по-лесно намиране на Вашия любим източник на информация. InfoSpravka.com е платформа на която ще намерите връзки към български онлайн медии, онлайн вестници, спортни медии, реномирани международни издания, както и връзки към подбрани безплатни телевизионни канали.. Пишете ни, ако желаете да добавите Вашата медия в нашата платформа (всичко е с безплатен характер, няма такси и абонаменти както за медиите, така и за онлайн потребителите). Също тук можете да пишете, ако желаете да извадите Вашата медия от платформата.

Мнения на наши доволни потребители

Аз се занимавам с виртуална реалност и фотография, а съпругът ми Кирил работи в Сиела Норма. За "InfoSpravka.com" научихме скоро от наши приятели. Веднага ни заплени идеята да може да се сравни бързо и лесно информацията от новините в няколко сайта тук в платформата, лесно е удобно е и спестява време.
Изображение на жена държаща клонка
Даниела Илиева
В днешно време трудно може да се разбере коя новина е истинска и коя не аз реших проблема си с Вашият сайт бързо сравнявам новините които се явяват онлайн.
Изображение на жена
Наталия Красимирова
Здравейте от скоро използвам InfoSpravka и съм много доволен гледам безплатно телевизионни канали докато пътувам за работа интересен сайт е препоръчвам.
Снимка на мъж с брада
Явор Симеонов

За мнения, отзиви и още нещо...

Пишете ни, ако желаете да добавите Вашата медия в нашата платформа.

Също така тук можете да пишете, ако желаете да извадите Вашата медия от платформата.

Пишете ни, ако желаете да добавите Вашата медия в нашата платформа

Или тук .