ЗА НАС

Инфосправка е платформа съдържаща всички медии ( новини-вестници- спорт-телевизия)

Нашите категории

Oнлайн новини-вестници- спорт-телевизия чуждестранни медии тук ще намерите всичко това и още много….

инфосправка InfoSpravka.com новини-вестници- спорт-телевизия

Инфосправка е платформа каталог съдържаща всички медии (онлайн новини-вестници- спорт-телевизия) на едно място за по-лесно намиране на Вашия любим източник на информация. инфо справка е платформа на която ще намерите връзки към български онлайн медии, онлайн вестници, спортни медии, реномирани международни издания, както и връзки към подбрани безплатни телевизионни канали.. Пишете ни, ако желаете да добавите Вашата медия в нашата платформа. (всичко е с безплатен характер, няма такси и абонаменти както за медиите, така и за онлайн потребителите) Също тук можете да пишете, ако желаете да извадите Вашата медия от платформата.

Последна дейност

14 hours ago

Невероятни и зашеметяващи факти за делфините🐬🐬🐬Тези красиви създания не спират да ни изненадват:Делфините спят с едно отворено око. Никога не спират да гледат и слушат какво се случва около тях.Дясното и лявото полукълба на мозъка спят редувано, за да могат животните да дишат докато си почиват. За тях е необходимо да останат активни през цялото време, поне отчасти, за да се издигнат на повърхността и да избегнат среща с хищници.Дори много сериозни и дълбоки наранявания (като ухапвания от акула), при делфините зарастват много бързо. Телата им се възстановяват в първоначалното им състояние.Делфините обичат да гледат себе си в огледало и да се възхищават на красотата си.Има животно наречено орка делфин – хибрид на орка и делфин. В момента само двама от тях са живи.Известни са случаи, когато мъжките делфини улавяли женски и не им позволявали да ядат, докато не се съгласят да правят секс.Освен хората, само делфини, китове и маймуни са способни да се самоубият.Делфините понякога играят с бебета акули като волейболни топки.Делфинските зърна са в ануса – бебетата делфини вкарват клюновете си в дупката, а майката пуска мляко.Делфините си дават имена и отговарят на призива дори на непознати роднини.Делфините имат самосъзнание. Следователно някои изследователи и защитници на животните търсят статута на „нечовешки интелигентни същества“ за тях и изискват правата им да бъдат спазени. Това, между другото, са единствените животни, които използват мозъка си по-активно от хората.Делфините могат да разпознаят стар приятел дори след 20 години разделени.Делфините много обичат да се смеят … Виж повечеВижте по-малко
Вижте във Facebook

Мнения на наши доволни потребители

Аз се занимавам с виртуална реалност и фотография, а съпругът ми Кирил работи в Сиела Норма. За "InfoSpravka.com" научихме скоро от наши приятели. Веднага ни заплени идеята да може да се сравни бързо и лесно информацията от новините в няколко сайта тук в платформата, лесно е удобно е и спестява време.
Даниела Илиева
Здравейте от скоро използвам InfoSpravka и съм много доволен гледам безплатно телевизионни канали докато пътувам за работа интересен сайт е препоръчвам.
Явор Симеонов
В днешно време трудно може да се разбере коя новина е истинска и коя не аз реших проблема си с Вашият сайт бързо сравнявам новините които се явяват онлайн.
Наталия Красимирова

За мнения, отзиви и още нещо...

Пишете ни, ако желаете да добавите Вашата медия в нашата платформа.

Също тук можете да пишете, ако желаете да извадите Вашата медия от платформата.

Или тук .