ЗА НАС

Инфосправка е платформа съдържаща всички медии ( новини-вестници- спорт-телевизия)

Нашите категории

Oнлайн новини-вестници- спорт-телевизия чуждестранни медии тук ще намерите всичко това и още много….

инфосправка InfoSpravka.com новини-вестници- спорт-телевизия

Инфосправка е платформа каталог съдържаща всички медии (онлайн новини-вестници- спорт-телевизия) на едно място за по-лесно намиране на Вашия любим източник на информация. инфо справка е платформа на която ще намерите връзки към български онлайн медии, онлайн вестници, спортни медии, реномирани международни издания, както и връзки към подбрани безплатни телевизионни канали.. Пишете ни, ако желаете да добавите Вашата медия в нашата платформа. (всичко е с безплатен характер, няма такси и абонаменти както за медиите, така и за онлайн потребителите) Също тук можете да пишете, ако желаете да извадите Вашата медия от платформата.

Последна дейност

2 days ago

Древните гърци като изобретателни и практичен народ използват хитроумни оръжия като арбалета.Те го наричат "гастрафети", който се различа от римските и средновековните по начина на зареждане.По-късните арбалети използват издърпване на тетивата, докато гръцкият използва сложен механизъм. Гръцкият вариант на арбалета е описан през I в от н.е. от Херон Александрийски в ръкописа "Белопоека". Виж повечеВижте по-малко
Вижте във Facebook

Мнения на наши доволни потребители

Аз се занимавам с виртуална реалност и фотография, а съпругът ми Кирил работи в Сиела Норма. За "InfoSpravka.com" научихме скоро от наши приятели. Веднага ни заплени идеята да може да се сравни бързо и лесно информацията от новините в няколко сайта тук в платформата, лесно е удобно е и спестява време.
Изображение на жена държаща клонка
Даниела Илиева
Здравейте от скоро използвам InfoSpravka и съм много доволен гледам безплатно телевизионни канали докато пътувам за работа интересен сайт е препоръчвам.
Снимка на мъж с брада
Явор Симеонов
В днешно време трудно може да се разбере коя новина е истинска и коя не аз реших проблема си с Вашият сайт бързо сравнявам новините които се явяват онлайн.
Изображение на жена
Наталия Красимирова

За мнения, отзиви и още нещо...

Пишете ни, ако желаете да добавите Вашата медия в нашата платформа.

Също тук можете да пишете, ако желаете да извадите Вашата медия от платформата.

Или тук .