ЧУЖДЕСТРАННИ МЕДИИ

Oнлайн новинарски медии, онлайн вестници, спортни медии, телевизия чуждестранни медии тук ще намерите всичко това и още много….

Пишете ни, ако желаете да добавите Вашата медия в нашата платформа.

Също тук можете да пишете, ако желаете да извадите Вашата медия от платформата.

„ТАСС“

5/5

чуждестранни медии  Информационната агенция на Русия „ТАСС“ е руска информационна агенция със седалище в Москва. Притежава 74 офиса в Русия и други държави от ОНД, както и 65 офиса в 62 други страни.

Франс Прес

5/5

Агенция Франс Прес е френска новинарска агенция, основана от Шарл Луи Хавас през 1835 г. в Париж. чуждестранни медии 

Асошиейтед Прес

5/5

Асошиейтед Прес “или АП е новинарска агенция в Ню Йорк, Съединени американски щати, най-голямата в света. Тя е кооперативна и е получена от присъстващите  вестници, телевизии и радиостанции в САЩ, които едновременно пишат за нея и използват материали от нея. чуждестранни медии 

„Ройтерс“

5/5

Ройтерс“ (на английски: Reuters) е информационна агенция със седалище в Лондон. Това е втората най-голяма информационна агенция в света

Би Би Си

5/5

Би Би Си е британска компания за обществено радио и телевизия. Корпорацията е създадена през 1922 г. като първата частна радиостанция в света. През 1927 г. същата придобива специален статут, като се финансира самостоятелно от събираните лицензни такси. Във Великобритания BBC не излъчва реклами и платени съобщения.

ANSA

5/5

Преведено от английскиAgenzia Nazionale Stampa Associata е водещата телекомуникационна услуга в Италия. ANSA е нестопанска кооперация, чиито членове и собственици са 36 водещи новинарски организации в Италия. Нейната мисия е разпространението на честно и обективно съобщаване на новини. 

„РИА Новости“

5/5

Руската агенция за международна информация „РИА Новости“ е бивша информационна агенция в Русия със седалище в Москва, сред водещите информационни агенции в страната, част от руската държавна радио- и телевизионна компания „Всероссийская государственная телевизионная и радиовещательная компания“.

dpa

5/5

Deutsche Presse-Agentur GmbH (dpa) е Немски новинарска агенция основана през 1949г. Намиращ се в Хамбург, тя се превърна в основна световна операция, обслужваща печатни медии, радио, телевизия, онлайн, мобилни телефони и национални информационни агенции.

Mediafax

5/5

Агенция Mediafax е един от най-големите доставчици на обща и бизнес информация в Румъния , известен най-вече със своите потоци за новини и преса, до които имат достъп 90% от централната писмена преса и 70% от радио и телевизионните станции.

Си Ен Ен

5/5

Си Ен Ен е американска новинарско-публицистична телевизия, създадена от Тед Търнър през 1980 година. Подразделение на компанията Търнър Броудкастинг, която е собственост на компанията Time Warner. Си Ен Ен е първата телевизионна програма в света, която предлага концепцията с 24-часово предаване на новини.

„Ал-Джазира“

5/5

„Ал-Джазира“ е арабска телевизионна компания със седалище в Доха, Катар, основана през 1996г.

Форбс

5/5

Форбс е списание за бизнес и финанси, издавано от едноименната издателска и медийна компания в Ню Йорк, САЩ. Списанието е известно основно със своите списъци, които изготвя, включително списъка на най-богатите американци и списъка на милиардерите. Мотото на списанието е „Капиталистическият инструмент“.

Fox News

5/5

Fox News Channel, съкратено FNC и известен като Fox, е американски мултинационален консервативен кабелен телевизионен канал със седалище в Ню Йорк. 

„Индимедия“

5/5

„Индимедия“ е алтернативен източник на информация, който не се контролира от никоя корпорация или правителство, нито е говорител на дадена партия или организация.

The Guardian

5/5

The Guardian е британски ежедневник.

Drudge Report

5/5

Drudge Report е базиран в САЩ уебсайт за агрегиране на новини, основан от Мат Друдж и работещ с помощта на Чарлз Хърт и Даниел Халпър.

Houston chronicle

5/5

Houston chronicle е най-големият всекидневник в Хюстън, Тексас, САЩ. Към април 2016 г. това е третият по големина вестник по неделен тираж в Съединените щати

А тук може да разгледате нашите други категории.